İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Nilüfer Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

İmam Hatipliler Yarışıyor Mesleki Bilgi Yarışması bölge finallerine katıldık. İlk tur da grubumuzda 1. olarak final turuna çıktık.Finallere ilçemizin tek temsilci olarak kaldık. Final turunda ise liderin iki soru gerisi kalarak bölge şampiyonluğunu kaçırdık.

Finallere ev sahipliği yapan 2.Abdulhamit KİHAL'ye, öğrencilerimizin göstermiş olduğu başarıda yaptıkları çalışmalar ile katkı sağlayan okulumuz İHL Meslek Dersi zümresine ve yarışmada bizleri temsil eden değerli öğrencilerimiz A.S.Kılıç, D.Özoğul, E.Savaş, A.Z.Çelik' teşekkür ediyoruz.

May

Öğrencilerimiz okulumuz çevresinde bulunan Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı cami ve Kur'an kurslarına ziyaret düzenleyerek bilgi,kültür ve tecrübelerin aktarımı sağlandı.

May

Okulumuzda Mol, Arapça, Sosyal Kulüpler ,Coğrafya, Bahar Şenliği gibi şenlikler Görsel Sanatlar gibi sergiler düzenlendi.

May

Okulumuz mescidin de düzenleme yaptık. Mescidimizde eksik olan perde ihtiyacını giderdik. Etkileşimli tahtadaki teknik sorunu cözdük. Duvarlarımızı hat sanatının güzel örneklerinin bulunduğu tablolar ile doldurduk.

Nis

9/B SINIFIMIZIN VELİLERİNİ OKULUMUZDA AĞIRLADIK. KATILIM GÖSTEREN DEĞERLİ VELİLERİMİZE VE SINIF REHBER ÖĞRETMENİMİZ İLKNUR Ç. KARAARSLAN'A TEŞEKÜR EDERİZ.

Nis

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ OKULUMUZDA KUTLANDI.