Okulumuzda Harezmî Eğitim Modeli uygulanıyor.

Okulumuzda Ekim ayı başından itibaren Harezmî Eğitim Modelini uygulamaya başladık. Harezmî Eğitim Modelini uygulamak amacıyla Biyoloji Öğretmenimiz Seda BİRBİLENER, Rehber Öğretmenimiz Aslı SARAÇ, Edebiyat Öğretmenimiz Fırat ULUTAŞ ve Meslek Dersleri Öğretmenimiz Betül KAHRIMAN 9. ve 10. sınıflarımıza yönelik bir anket hazırladı. Harezmî öğrencilerini belirlemek için yapılan bu anketin sonuçlarına göre seçilen öğrencilerle görüşmeler yaparak Harezmî Eğitim Modelini anlattılar. İçlerinden gönüllü olan 20 öğrencimizin velisine Harezmî Eğitim Modelini tanıttılar. Velilerimizden izin alınarak çalışmalara başladılar.

Okulumuzda Harezm Eğitim Modeli uygulanıyor. Okulumuzda Harezm Eğitim Modeli uygulanıyor. Okulumuzda Harezm Eğitim Modeli uygulanıyor. Okulumuzda Harezm Eğitim Modeli uygulanıyor. Okulumuzda Harezm Eğitim Modeli uygulanıyor. Okulumuzda Harezm Eğitim Modeli uygulanıyor. Okulumuzda Harezm Eğitim Modeli uygulanıyor.

Yayın: 30.10.2019 - Güncelleme: 19.09.2020 16:29 - Görüntülenme: 792

Etiketler :