SEN DE ASKIYA BİR YEMEK BIRAK

''SENDE ASKIYA BİR YEMEK BIRAK''

RESULALLAH (s.a.v) Âişe annemize kesilen hayvandan geriye ne kaldığını sordu. Âişe vâlidemiz: “Sadece bir kürek kemiği kaldı.” dedi. Bunun üzerine Efendimiz: “Desene (yâ Âişe), bir kürek kemiği hariç hepsi bize kaldı” buyurdular. İhtaç sahibi öğrencilerimiz için sizlerde günlük, haftalık, aylık askıya bir yemek bırakabilirsiniz. Detaylı bilgi için İ.H.L Meslek dersleri öğretmenimiz Hasan KOCA ile görüşebilirsiniz.

''SENDE ASKIYA BİR YEMEK BIRAK''  diyerek yola çıkıyoruz. Sizlerin de sayesinde daha fazla ihtiyaç sahibi öğrenciye yemek imkanı sunabileceğiz. Rabbim yapmış olduğunuz ve yapacağınız yardım dergahı izzetinde kabul eylesin. Günlük yemek ücreti 45 TL Haftalık Yemek ücreti 225 TL Aylık Yemek ücretimiz 900 TL'dir

02-10-2023

Yayın: 02.10.2023 - Güncelleme: 02.10.2023 10:40 - Görüntülenme: 69